Hoge SEO score behalen? Samenspel systeem architect en tekstschrijver doet wonderen!

Natuurlijk voldoet je website aan een search engine vriendelijke layout en gebruik je de correcte tags. Je denkt goed na over de keywords bij iedere pagina die je schrijft. En natuurlijk hou je tijdens het schrijven rekening met SEO en maak je interne links. Maar zelfs als je alles goed doet bereik je niet de eerste pagina van de zoekresultaten. Je komt niet eens voor op de eerste drie pagina’s. Daar staan alleen je concurrenten die de markt domineren. De moed zakt je in de schoenen….

 

Zeker met een nieuw gelanceerde website is het op de conventionele manier onmogelijk snel hoog in de zoekresultaten terecht te komen. Maar er is hoop. Als je landelijk producten verkoopt of diensten levert kan een goede tekstschrijver in samenwerking met een systeem architect tot oplossingen komen die je boven de concurrent doen uitstijgen in de zoekresultaten.

 

Onlangs heb ik een maatwerk tool ontwikkeld die meer dan 100.000 landingspagina’s genereert voor een website die maar 20 pagina’s had. Allemaal zeer unieke en to-the-point pagina’s. De website die zes weken eerder live is gegaan werd al binnen twee weken op de eerste pagina van de zoekresultaten getoond, vaak op de eerste plaats en boven de gevestigde concurrenten. De website had minder dan 5 bezoekers per dag voor de tool live ging. En ruim 120 bezoekers per dag na slechts twee weken. Een toename van 2400% en nog steeds stijgend! En de SEA campagnes moeten nog starten.

 

Een goede SEO is zeer belangrijk ter ondersteuning van SEA. Anders gezegd, met slechte SEO is SEA geld over de balk gooien. De landingspagina’s gegenereerd door de tool zullen bij de SEA daarom een grote rol spelen. De kosten om een tool als dit te laten ontwikkelen wegen niet op tegen de besparing op SEA.

 

Dus als bij jou de moed ook in de schoenen is gezakt, vraag dan eens aan een systeem architect met SEO kennis wat voor jouw website mogelijk is. Of bel mij!