Partner in

logo_bright_gorilla

Bright Gorilla is een multimediaal conceptenbureau dat in eigen beheer of in opdracht van derden concepten uitwerkt tot realistische bouw- en marketingplannen. Hierbij gaan business model, branding, marketing, design, user experience en techniek naadloos in elkaar over.

Kijk op brightgorilla.com voor meer informatie.
 

Logo Avunea small

Avunea uitvaartzorg is een enthousiast, fris en vernieuwend bedrijf dat in heel Nederland uitvaarten verzorgt. Binnen de uitvaartbranche loopt Avunea voorop als het gaat om keuzevrijheid, transparantie en een eerlijke prijs.

Kijk op avunea.com voor meer informatie.
 

logo_yoomy

Yoomy biedt werkgevers de mogelijkheid om nieuwe medewerkers efficiënt te werven met gemak en lage kosten. Yoomy heeft een breed scala van recruitment software oplossingen zoals een Wervingsmanager, Multiposter, Facebook Vacature App, Kandidaten Systeem, CV database en vacaturebanken. Van de vacaturesites is Solliciteren.nl wel het meest bekend omdat deze is opgenomen in de Top 5 van de grootste vacaturesites in Nederland.

Kijk op de volgende websites voor meer informatie:

 

logo_malaika_kids_international

Tanzania heeft veel weeskinderen voor wie de toekomst er niet rooskleurig uitziet. Malaika Kids wil deze kinderen helpen en ze een nieuw leven geven. Malaika Kids biedt een groot aantal weeskinderen een thuis waar ze veilig zijn, gezond kunnen opgroeien en weer kind kunnen zijn. We doen dat op twee manieren: via het Relatives Support Program en door de bouw van Malaika Kinderdorpen.

Kijk op malaika-kids.org voor meer informatie.